Mar 17, 2018

SEDAPNYA SQUEESHIE DARI KEMANISHAN

Image result for SQUEESHIE KEMANISAN

Hi, dah berapa hari tak update, beberapa hari ini sibuk kemas rumah dan bilik. Nak buang barang yang tak diperlukan dan deco bilik sendiri bagi cantik, baru 50% siap. Nanti dah cantik kemas semua, saya share dekat blog, okay.

Hari ini dapat lah review Squeeshie yang sedap giler ni. First, dapat tahu Squeeshie ni dari Baby tora dekat Instagram. Dia punya promote memang buat semua makanan kita nak beli. Termasuk saya terjebak nak beli Squeeshie ni. Ramai bagi comment pun cakap sedap. Minggu lepas saya book, dapat hari ini. Permintaan dia tinggi sebab itu kita kena book ikut open order by batch. Kalau lambat book, lambat lah dapat.

Image result for SQUEESHIE KEMANIShAN

Kenapa kena cuba Squeeshie ni?

Yang suka kan manis-manis patut cuba. Tak ada lah manis sangat. manis okay lah. Peminat marshmallow pun patut cuba sebab selalu kita makan marshmallow gitu saja kan, tapi kali ini marshmallow bersalut dengan kacang dan coklat tau. Lain dari yang lain gitu. Melt dan Yummy!



Harga mampu milik, memang berbaloi. Size regular hanya RM20 dan small RM8 sahaja. Kalau nak order boleh pergi ke page kemanishanofficial . Tak cuba tak tahu kan.


Photo Credit : kemanishanofficial

13 comments:

  1. Nampak sedap!
    Selamat berhujung minggu dari https://theathra.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Sedap..dari gmbar pun dah memukau...haha... normal bg mak buyung mcm kakak

    http://www.byshaz.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. nampak sedap la plus saya pula jenis suka coklat..hihi

    ReplyDelete
  4. First time tau pasal squeeshie ni. Tergoda pula.

    ReplyDelete
  5. Mashmallow rupanya. Ingatkan apa tadi.

    ReplyDelete
  6. aida ingat kat coklat kek cheese.
    rupanya masmelo. oic.

    ReplyDelete
  7. menariknya dan tertarikk by pos ker

    ReplyDelete