Feb 28, 2018

FAME TRAVEL KIT LIMITED EDITION

Salam,

Nampaknya mendapat sambutan Giveaway Top Commentator, terima kasih yang join, ada masa lagi untuk mendapat Top-3 Commentator di blog ini. Hadiah nanti saya akan bagi tahu nanti. kalau dapat sambutan yang lebih menggalakkan saya bagi hadiah dari Fame cosmetics. Hehehehe

Image may contain: makeup

Hari ini saya nak cerita mengenai Fame Travel Kit dari Fame Cosmetics yang baru sahaja di pasarkan pada hari Isnin, 26 Februari 2018. Apa yang uniknya produk terbaru Fame ini? So tahun ni, Fame Cosmetics datangkan Special Edition Travel Kit khas untuk peminat Fame. Lain daripada keluaran tahun lepas, kali ni dengan design yg lebih gempak. Di dalam bekas khas yang limited dan menawan terdapat 5 warna terbaru dari Fame. Yes kali ni kelima-lima warna adalah warna baru! Terdiri dengan 3 warna baru lipcream dan 2 warna baru lip gloss. 


Image may contain: one or more people

Kenapa kena dapatkan Fame Special Edition Travel Kit ni?
----------------------------------------
- Sebab keluaran adalah limited. Kalau habis takkan ada production lain
- Jangan jadi seperti tahun lepas, berbulan2 orang masih pm nak dapatkan padahal 3 hari dah habis
- Merupakan collection limited utk Fame Lovers
- Kelima-lima warna adalah warna baru dari Fame Cosmetics
- Warna yg sangat onz
- Fame terkenal dgn kualiti lip cream yg ringan dan tidak mengeringkan bibir
- Set ini datang dengan kotak ekslusif dan limited
- Keluaran adalah limited dan tidak akan ada keluaran ulangan pada masa akan datang
- Senang utk di bersihkan (Mesra Wudhu)
- Harga yg berpatutan dgn kualiti antarabangsa


Harga Fame Travel kit RM75 sahaja.

Berminat, boleh visit dan hubungi saya di Instagram  famecosmetics.tapah
dan boleh visit Fame cosmetics website http://www.famecosmetics.com.my/ 


Credit : famecosmeticsHQ

8 comments:

  1. cantik la..yang color "Drama Queen".

    ReplyDelete
  2. lawa gila and it's cute too.

    ReplyDelete
  3. Wah, cantiklah warna-warnanya... Diva pun cantik jugak. .

    ReplyDelete
  4. Wah..cantik kaler ni. Diva tu menggoda betul

    ReplyDelete
  5. berbaloi dengan harga.. Suka warna yang drama queen dengan diva tu..

    ReplyDelete
  6. cantik warna nyer!
    especially mocca :)

    ReplyDelete