Apr 15, 2014

FIRST YEAR DEGREE END

Assamualaikum semua,
sudah habis dah first year degree ku, last paper 9 haribulan 4 lepas, balik ke kg halaman 10 haribulan 4, akhirnya first year sudah habis, lagi 2 tahun lagi nak menamatkan degree, macam2 jugaklah cobaanku tempuh sepanjang setahun masuk degree ni, kalau masa foundie lain sikit, tapi dah degree lain lah sikit kan, pembelanjaran pun lain, assignment menimbun, itu biasalah kan..tapi aku ni yang tak boleh blah 4 bulan belajar sebelum final hebat sangat habis semua chapter, nampak kat situ..hahaha, lepas tu redha lah mana tak masuk kan, rasa nya bukan aku jer gitu kan..sepanjang aku kat uniten ni, memang jarang dan tersangat jarang nak beraktif dalam blog, dulu2 dulu sekolah boleh lah nak hari hari blog..sekarang dah duduk sana nak sign in pun takda mood apatah lagi nak menaip naip ni..ni dah cuti sebulan lebih barulah dapat menghadap balik dan aktif balik, nak kongsi jugak gambar gambar aku sepanjang setahun sebagai student degree

muka muka nak kena lempang ni, my housemate, my classmate, my bestfrenz

hiking




sambut birthday siti



bersama wawasan family, main bowling

waktu sem 2 , kelas malb







cherating program volunteer, save the turtle






AGM

 program KRK DI KUALA SELANGOR
AGM, I LOVE THIS PICTURE

KRK BERKAYAK, first time weh

first naik transport ni, x taw nama die, sangat best pusing2 kampung

 tangkap belut weh, sangat best


makan tebu ramai2

i love so much program2 wawasan, banyak yang tak masuk gambar mcm program gelandangan, dinner, akademi fasi..


No comments: