Oct 8, 2013

sem 2

Asssalamualaikum dan salam sejahtera

alhamdulilah dah habis cuti sem yang membosan jiwa dan raga
sekarang dah start sem 2 untuk first year..dah tiga hari dah dekat sini.masuk sem 2 beza dia apartment aku dah bertukar rumah dan time table aku best giler,itu jer lah..dulu rumah tingkat satu, sekarang dah bertingkat2.tingkat lima pulak.tapi aku suka rumah dulu.hmmmm sedih.rumah ni pemandangan tak best.bosan sikit, tapi nasib aku bawak tv, takdelah bosan sangat.dan dapat tengok drama love you mr arrogant.giler best lah citer tu yelah dari novel kan, confirm lah best.orang-orang muda kan suka cerita macam tu.hehehehe

sekarang ni best lagi lah boleh bersuka ria, nanti masuk midsem mesti berlambak assignment kena buat..apapun2 tak sangka cepat masa berlalu, dah sem 2 dah aku..aku rasa baru semalam cuti sem.tulah citer die..nak grad tu lambat lagi lah mau nunggu lagi 2tahun, tapi 2tahun bukan lama pun kan.kejap jer kan..result aku untuk sem 1 pun sedang2 sajar..tak tinggi tak rendah.biase jer.tapi alhamdulilah pass.itu yang penting.okay.sampai disini saja.jumpa lagi mr blog..nak buat the best untuk sem ni.insyaAllah

p/s: next week raya haji, tak sabar nak balik


No comments: