Apr 7, 2013

Malam kebudayaan di sekolah menegah

Assalamualaikum.
dua minggu yang lepas aku balik rumah..memang nak balik sangat sebab dekat sekolah lama kawan aku yang form6 ada event pks.oke pks ni memang dah lama dari aku masa aku lagi dah ada.so aku membantu jer lah diorang mana yang patut disebabkan ada lah sikit pengalaman masuk pks dari form3 hingga form 5..
apa yang aku boleh bantu aku bantu..yang jadi ketua pks pun kawan aku jugak.so dia pun tak kesah.
apa yang aku boleh buat adalah menolong sahabatku yang kelam hias pentas.dan tak sangka fatinah pun balik jugak so ajak die datang sekolah sekali.



dilah memang first time handle pks.serius masa aku join pks tu dari aku dulu,selalu ajak die join sekali.die asyik cakap tak nak tak nak.nah hambik kau bila aku takde kau masuk pulak kan..tapi kerja kau semua tak jadi..hish geram aku,belon tu pun idea aku dengan fatinah.

masa malam kebudayaan tu aku hadirlah jugak setelah dipaksa oleh dilah,sebenarnya malas giler nak datang sebab takda baju dan assignment pun  tak siap.tema diorang dah la warna biru.aku tak da pulak baju kurung biru.so aku tibai jer lah baju warna lain.Tinah tak dapat datang malam tu sebab dia nak final exam dah.so focus pada buku la dia.

1 pic:with dilah
2 pic:belon untuk hari jadi(suprise)
3 pic:at candy booth with form6 friends
4 pic:my classmate when form4 until form5

dan malam kebudayaan yang diorang buat oke dan best.tahniah korang walaupun ada yang first time handle dan aku tengok banyak orang baru yang join.aku harap pelancongan koperasi sekolah di sekolah aku terus maju dan berjaya.setiap tahun sekolah aku antara sekolah yang tercalon ke peringkat kebangsaan.be the best be the top.right.slogan my school.buyong adil tetap di hati.thanks to prateeb yang invite dan zaim.dan yang lain.malas pulak nak mention semua.hehehehe



No comments: