Feb 15, 2013

date with gegirl and boboi

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
sudah lama tak update blog.sekarang ni bukan apa,dah rasa malas sangat nak menaip.tapi tapi memang rindu dengan blog.bila on jer blog selalu tak update tapi baca orang lain punya blog jer.

oke,pada hari isnin.11/2 jumpa balik rakan-rakan sekolah.dah lama sangat tak jumpa diorang.rindu menebal.nak taw kisah-kisah mereka yang sekarang semua dah study merata tempat.sekali jumpa,haritu adalah birthday rakan baik kita FATINAH.sekali sambut birthday dia.lama lah jugak kami sembang dari pukul 3.30pm hingga 6.30pm.

 edit by zaem

yang datang tinah,mimi,atiq,maie,zaem dan prateeb.yang lain ada yang tak dapat datang mungkin ada hal masing-masing kan.yelah cuti tahun baru cina ni.

happy belated girl



sayang korang,harap dapat jumpa lagi



No comments: