Jan 6, 2013

MY BIRTHDAY 1.1.2013


Assalamuaikum para blog.yes birthday saya 1.1.2013.masa happy new year.hahaha..ramai yang wish sebelum pukul 12am lagi.hahaha..ingat jugak birthday aku erk korang.terima kasih  kawan-kawan sekolah,kawan-kawan universiti..yang penting korang ingat..hadiah takde pun takpe.tapi kalau dah bagi aku hambik jer.heeee.yang wish kat fb pun terima kasih.tak sempat nak screen capture untuk fb.banyak sangat


THANKS TO ALL 





hari kedua setelah birthday


yang ni jahat!.habis aku kena teruk malam kedua..kawan2 jahat aku ni la yanie,atie,aina dan hadi..aku dah dapat cam dah malam tu depa nak kenakan aku..sebab lain macam kot.tibe2 aku kena naik motor dengan aina.lepas tu tunggu lama kat kedai aina..si aina cakap nak beli barang jap kat pkns dengan cousin die..yang peliknya tak ajak aku sekali pun..masa tu aku dah cam dah.tibe2 mereka2 ni datang si yanie,atie dan hadi..yang peliknya pergi tukar pakaian bagai..pakai t-shirt dan seluar..hahaha,nampak sangat lain.


lepas tu aina bawak pergi tempat best.konon la lepak kat jambatan putrajaya.ha lepas snap2 kat situ.atie terus terjah aku,aku ingat tepung dah,rupanya yang meletup letup tu..lepas tu depa berlakon takde tepung bagai..ada kek dengan hadiah jer..hmm,masa tu aku tak pasan lagi.biar jerlah aku cakap.mungkin mereka baik kali ini takde tepung semua..






aina tak jadi lompat.spoil la die ni






dah pukul 10.30,kami pun balik ke uniten.yelah,lama sangat kang kat sana memang tak balik nanti.asyik nak tagkap gambar jer..lepas sampai uniten.tibe2 ajak lepak.oke lah.aku pun tak syak la masa tu aku dikenakan.sekali lagi atie kejar aku bagi jelly yang melekit-lekit2 tu.eiiiii...lepas tu aina dan yanie simbah aku dengan tepung..mula la kejar mengejar di situ.aku pun redha jer la.dah tak boleh lari kemana.dengan telur sekali kena..memang waktu tu geram giler..nak buat cam mana dah kena,terima jer la.tapi ni lah first time aku kena teruk.sebelum ni tepung apah pun tak kena sebab waktu zaman sekolahkan.cuti.tak sempat la kawan2 aku nak plan.dah masuk u ni..habis aku

akhir sekali...korang buat macam mana pun kat aku, AKU SAYANG KORANG KETAT KETAT..sweet sangat sambut birthday aku kat jambatan putrajaya.cantik giler lampu2 tu...hahaha.for the next person yanie,tunggu waktu kau..ha lupa pulak terima kasih hadiah teddy bear mr bean,kad,cake,pinggan comel,dan teddy besar dan cake dari miza
and i'm officially 19 years old .

2 comments:

  1. dah besar la tu :P ...moga rezeki bertambah byk umur 19 thn.

    ReplyDelete