Sep 9, 2012

bermulanya cuti sem

Assalamualaikum.
alhamdulilah,exam dah habis.dah habis la untuk sem 1.tinggal lagi 2sem untuk naik degree.doakan ya.

hari jumaat haritu dah last paper CMPF114,dah habis, saya,fatih dan ayu my housemate pergi makan di admin uniten.lepas tu kami balik rumah aparment.tak boleh nak fun together lepas habis.sebab chea kena balik rumah petang tu.kena pack barang secara mengejut,memang kelam kabut sikit.lepas tu ada problem ptpn yang kena urus petang tu jugak.tapi alhamdulilah ayah tunggu untuk chea kemas barang semua.memang tersangat la penat
dah le pagi tu exam plak.memang tak dapat nak berehat bila habis.dah sampai rumah di perak,baru dapat hilang penat.dah sampai rumah,ada plak barang teringgal kat uniten,nasib baik la pencuci muka dengan tong sampah.takpe la.dah urus da dengan housemate yang belum balik lagi.

terima kasih kepada my lovely housemate ayu,fateh dan shafira menjadi housemate dan roommate kita selama 4bulan .terima kasih kerana faham peragai kita,menjadi rakan yang baik,bila kita susah.buat  kita happy.kenangan yang tak boleh dilupa dengan korang.korang pun sem 2 tak bersama dengan chea dah.korang tinggal kat aparment murni.aku oke jer.bila jumpa tegur2.dan lepak sama2.macam dulu-dulu.


ayu


shafirah

fateh






makanan kegemaran kami DOMINO'S







No comments: