Aug 27, 2012

ketika waktu berbuka puasa bersama ex classmate 5y

love u 

my lovely frenz

Assalamualaikum dan salam lebaran.dah raya dah.tapi aku baru nak update pasal puasa..hahaha
ate dah lama tak update..just letak foto jer pun.tapi tak berapa ramai macam tahun lepas yang join.semua ada hal masing-masing,ada yang pindah..

inilah rakan2 kesayangan saya waktu form4 hingga form5.dan kawan terbaik saya.rindu sangat dengan mereka.bila tengok mereka teringat waktu dalam kelas dulu2.bergurau senda,bergaduh manja,sembang sama2,study sama2,makan sama2.ouhhh teringat habis la.i will always miss u guys.5yakin 2012 the best

tarikh:16/8/2012



jejaka






No comments: