Jul 27, 2012

rakan di campus

assalamualaikum,berhabuk dah blog ni..cuci sikit.puih puih..


ok,dah bersih...
selamat kembali blog chea ke dunia blog,ha lupa pulak,SALAM RAMADHAN.tak sangka cepat dah puasa.harini hari ketujuh erk..sudah lama jugak tidak update.takda masa sejak berada dekat sini.sekarang ada masa dan tiada kelas.
sekarang saya ada kawan baik,kawan yang paham kita, kawan yang suka buli kita,ah depa memang crazy arr.hihihi.yeah tak kenal lama pun depa ni,baru berapa bulan jer kenal masa orientasi ritu..dengan mereka la kita rapat.dan satu kelas dengan kita sekarang.kalau pergi kelas sama-sama,makan sama2,semua la sama2.

ni die yanie bersama che'a.kikiki

munirah,kita selalu call die munir la tak pun mun.heee

terima kasih menjadi kawan saya.walaupun aku ni macam budak2 la,konon tak matang la,cakap pun tah pape la.tapi korang setia dengan aku.hihihi

munirah,yanie,che'are and ayu


p/s:rindu sesangat sahabat2 sekolah,ex5y 2011.

No comments: