May 18, 2012

saya sambung belajar di UNITEN

Assalamualaikum semua
memang dah lama tak update
alhamdulilah saya di tawarkan ke uniten..foundation in IT.esok dah pergi daftar..
dan saya  dapat tahu tawaran tu pun hari rabu,lepas tu kena daftar sabtu tu..memang tak sangka cepat sangat..memang kelam lah jugak.nak buat medical checkup semua..beli barang lagi..nak hantar surat berhenti form6..tapi alhamdulilah medical checkup dan surat berhenti form6 dah selesai,tinggal nak beli barang keperluan sahaja

memang sedih sangat tinggalkan kawan2.mereka semua sambung pengajian kat form6..punya la tak sabor nak belajar form6 ni,tapi taw tawaran ni pulak,terpaksa lah berhenti..cikgu2 form6 pun kata baik awak pergi..so cikgu2 pun memberi sokongan untuk saya meninggalkan form6..takda la rasa berat hati sangat kan.
kawan2 mimi,tasya,dilah,syu belajar elok2 kat form6,of coz aku rindu korang nanti,korang pun mesti rindu aku kan..sahabat saya sorang lagi fatinah tengah menunaikan umrah 2minggu,so memang aku tak sempat nak jumpa ko buat kali terakhir,mesti ko terkejut tengok aku dah pergi..nanti bila aku cuti aku jumpa korang erk.
korang lah kawan yang buat aku rasa happy,memang susah nak jumpa perangai macam korang..bila aku dengan korang aku rasa senang,dan semestinya aku tak akan lupa korang.LOVE U

memang tak pernah duduk asrama,kena la berdikari sendiri..dan tak pernah berjauhan dengan keluarga..sedih pulak aku nak tinggalkan keluarga,kawan,bilik,katil aku..ecehhh,kang nangis plak bila pikir tentang tu.dan semestinya aku nak belajar bersungguh2 di sana.

No comments: