Apr 12, 2012

saya dah maju sikit

assalamualaikum semua yang baca entry saya....
baru harini nak update,sebab kita sangat malas sekali nak update pasal cerita2 ni..
tapi nak share kat blog jugak

kita baru jer beli BB..Oke BB k..hee
finally,hp yang saya idamkan,dapat..
kita beli hp ni guna duit sendiri,takde satu sen pun mintak kat ayah kita..ni duit gaji bulan lepas dan topupkan sikit duit bank.


pendek entry,takde idea

next entry..insyaallah


korang baik hati sila la click my churp2.teme kasih