Apr 19, 2012

picnic together

time:11/4/2012
who:rakan2 masa zaman sekolah
syuhada,mimi,fatinah,muzi and syidah
place:taman malaysia

assalammualaikum...cerita ni minggu lepas,tapi nak update jugak..blog saya suka hati saya la.hee
perkelahan ni ada lah last2 minit yo..si fatinah kelam tu telefon kita pukul 8pagi,dia cakap jom pergi berkelah..aku yang tiada apa2 perancangan ni,pikir la ouhh berkelah bestnya..lepas tu tup2 berkelah kat taman malaysia..tak sampai 2km jer dari rumah kita,terus nada suara kita bertukar taman malaysia?..hee
oke la jugak buat makan-makan kat situ,tapi tapi tapi..banyak la tapinya...

pukul 9 lebih aku siap2 pergi ambik syuhada yang rumahnya tak jauh dari rumah aku,lepas tu gi pekan beli makanan ringan gitu..aku pun sampai lah kesana mencari2 mereka di celah mana depa berkelah..

kejap2 nak letak gambar----



kami nak turun pegi sungai





dengan nada serius-aku rindu zaman sekolah,sekarang nak jumpa seminggu sekali pun susah,semua ada hal masing2 termasuk la aku...kawan ada masa kita perlu berpisah jugak mean tak akan rapat macam dulu lagi..tapi korang tetap kawan aku..



P/s:kejap2 saya,lepas tu kita,lastnya aku..hee
next week berkelah di kuala woh.




2 comments:

steffany daph said...

byk nya kwn2 dia. best fren la ni kan? :D

chea said...

boleh dikatakan la,tapi ada 2orang lagi tak dapat datang