Feb 24, 2012

semenjak bekerja jarang update

muka kepenatan

assalamualaikum..
selalu saya update pasal nak join segmen dan contest jer..bukan pasal personal pun..
sibuk la sekarang..isnin hingga sabtu kerja la.
apa kerja saya sekarang.saya keje di taska,jaga2 budak semua..dah sebulan lebih dah bekerja di situ sementara menunggu keputusan spm keluar march nanti..lebih kurang 21 budak yang ada..macam2 peragai ada..yang baik,baik betoi,yang nakal memang nakal sungguh.tu kadang2 kena jugak marah2 depa kan.takut kan apa2 terjadi.risiko jaga budak serius susah sangat dari kerja lain..kan sekarang banyak kes kematian baby yang tersedak susu la hape la..harap tiada perkara begitu terjadi kat taska lagi..pekerja taska tempat saya keje pun ok..baik jer kak zana dengan kak dhia..selalu sembang dengan kak zana yang ada jer cerita..

nak tengok tak gambar2 budak2 taska?
jom2..dua tiga keping saya letak erk





ni danish,die dah pindah..rindu sangat kat danish.dengar cerita danish kemalangan kereta dengan mak ayah die..moga danish cepat sihat k..

tak banyak gambar.ni yang sempat tangkap jer bila takde keje...nanti bila ada peluang boleh tangkap ramai2..mesti kalau dah berhenti keje nanti,saya rindu kat depa semua..


No comments: