Nov 7, 2011

happy,kak raihana bls fb dan tweet kita!

alah,korang mesti pikir,ala sape kak raihana kan..walaupon die tak sepopular hanis zalikha or cik epal.
first blog yang paling aku suka blog kak rai..sebab apa kita suka blog kak rai

first:-die comel,akan menjadi seorang doktor & pandai masak!

hari jumaat aritu, kak raihana masuk paper taw..tak caya,tengok bawah


baru tadi kita hantar msj kat fb kak rai,sbb aritu die tak balas tweet kita


lepas tu terus kak rai bls kat tweet,ah suka la


moga kak rai berjaya dalam bidang kedoktoran dan masakan
love u akak


No comments: