Sep 22, 2011

rindu nyer my blog

lama sangat dah tak bermanja,dengan blog ni,last updated pon masa umum perayaan .hee
semasa ketiadaan saya di blog..saya terpaksa menghadapi peperangan di dewan peperiksaan yer.apa lagi TRIAL SPM.baru jer abis pagi tadi.last paper akaun.finally abis .lepas ni resah,gelisah,takut menunggu result TRIAL yang boleh dikatakan SUSAH.emmm....lebh kurang 3week baca buku,mmg nak muntah.tp apa boleh wat,klu tak baca or ulangkaji balik,apa nak jawab.melangut jer lah kat dewan tu.

ni nak tunujukkan gambar2 raya tahun ni









p/s:bola kalah,..rasa camxde hasil depa g slovakia erk..teruk mainnyer..kawaln bola sangat2 teruk!,moga lepas ni mutu permainan lebih baik.go harimau muda

No comments: