Jun 26, 2011

TWITTER BEST LAH

jangan cakap twitter tak best
sebab twitter best lah..sekarang ni aku lebih melepak ngan twitter dari FB.
orang US pon dah beralih arah ke twitter sebab FB semakin bosan
tapi aku masih setia lagi ngan FB takde lah aku sampai nak tutup acc FB kan

golongan artist lebih menggunakan twitter untuk communication ngan FANS2 nyer lah
aku pon selalu jugak tweet ngan depa...tak ramai kawan aku yang mau buat acc TWITTER.


follow saya erk..hee

5 comments:

Nur Syafiqah Md Takiyudin said...

setuju! FB dah makin bosan. twitter is getting interesting. :)

che-a/atiah said...

yeah2

Gaara said...

tlg ajar mcm mne nak gne twitter boleh?tak reti la..huhu

che-a/atiah said...

macam mana nak ajar erk...hee

puteri.dyne94 said...

pu3 baru abh siap buat tutorial corak dalam text..nie linknnye.. http://fardiyana94.blogspot.com/2011/07/tutorial-isi-gambar-dalam-text.html