May 28, 2011

NAK Download drama nora elena


aku mula suka drama selepas ramai pulak blogger2 cerita pasal drama ni
dan diaptasi dari novel iaitu novel kasih yang suci,lagi lah membuak2 nak tahu cerita ni kan
episod pertama memang aku tak tengok.so terpaksa lah tengok balik dari first episod hingga 12 episod
drama ni 24 episod.sesiapa yang macam aku tak dapat tengok drama ni korang boleh download or tak payah download pon takpe.kat link di bawah.
terima kasih jugak pemilik blog tersebut  men download drama ini




2 comments:

azu said...

drama ni mmg sweet..hero heroin dia pn sweet!tq for te link. klo sudi, sggh blog Azu ye. tq
http://azumie.blogspot.com/

che-a/atiah said...

oke