Mar 16, 2011

aku dah jatuh cinta ngan sam dong

ak jatuh cinta ngan dia lah.hee
semenjak dia berlakon cerita dream high
ah...sangat suka dia..biasa lah pompuan.
cerita dream high dah abis dah(tengok youtube)
kalau kat kbs ada satu lagi episode kan
sape yang tengok tu tahu lah

last eps sangat best lah..watak sam dong yang dilakonkan oleh orang yang diatas
sangat bagus lah jugak, dia suka kan Go Hye Mi (suzi),tetapi go hye mi suka kan Jin Gook (taecyeon)
nanti last episode akhirnya hye mi suka dekat sam dong.nak taw kenapa hye mi suka.kena lah tengok cerita tu kan
sam dong sangat bercita2 tinggi,dia berusaha untuk jadi yang terbaik tapi dalam eps berapa tah dia putus asa, dan jenuh lah hye mi memujuk suruh dia kembali ke sekolah.

Kim Soo Hyun Profile and Biography
Name: κΉ€μˆ˜ν˜„ / Kim Soo Hyun
Profession: Actor
Birthdate: 1988-Feb-16
Height: 180cm
Weight: 65kg
Kim Soo Hyun TV Shows
Will it Snow at Christmas? (SBS, 2009)
Jungle Fish (KBS2, 2008)
Kimchi Cheese Smile






4 comments:

  1. citer ni paling laju akak habiskan..2 hr je..
    nape hye mi suke samdong..dah tentulah sebb samsong sentiasa ada dgn dia. die lebih byk kenangan dgn samdong berbanding jinkuk..

    masa die pakai guni tu haishhh..rase orang gua mana terlepas dgn rambut sarang ayam bertelur tu.. hahaha

    ReplyDelete
  2. pija:sangat hensem lah
    cheq tun:betul tu...

    ReplyDelete