Feb 18, 2011

saya jumpa lindan

percaya atau tidak saya jumpa LIN DAN lah tadi.di tempat court badminton.

ouhhh..dapat jumpa face to face lagi,bukan itu saja sembang2 lagi.lepak2 ngan dia.hee
tapi dapat jumpe twin dia pon jadi lah kan.hee
sebenarnya chea jumpe muka macam lin dan jer
dia baru form 2,tapi dan nampak matang.kawan2 cheare pon terkejut
muka cam form5 or form4...

first sekali,mimi kawan che-are yang kata eh,muka dia cam lin dan lah
che-are wt tak tahu jer lah,tengok cam tak sama.tengok betul2,eh sama pulak.
sori lah mimi aku tak caya mula2.hee
mimi yang mula2 , tegur dia.terus nak sembang2.tak lupe juga tasha sekali.

kalau korang jumpe mamat cina ni,mesti korang cakap sama
dalam kamera tak nampak sangat

Lin Dan
LINDAN yang sebenar


muka agak gelap kerana baru lepas main badminton...
kalau gf dia taw abis kita.waa

mimi and che-are

che-are penat

p/s:esok kat sekolah ada lawan badminton.doa2 agar menang


4 comments: