Jan 8, 2011

saya tukar template baru

salam semua.
saya dah tukar template baru.oke tak?
untuk taun 2011,tukar lah.asyik itu jer.
bosan plak.yang terbaru ni lebih senang.
nampak kemas sikit kan.takde lah berterabur.
dah saya dah letak coment kat side tepi,so senang orang nak coment kan
sebelum ni saya tak letak.
dan saya akan update hanya hari jumaat dan sabtu sahaja
kerana sebuk dengan belajar.nak spm lah katakan
tuisyen pon saya dah daftar,ambik 4 subjek kat tuisyen
chemistry,physic,mate moden and english.

1 comment:

aJa said...

blaja rajin2..
jgn maen2!