Aug 25, 2010

Selama ini sy berdiam

Selama ini ak hny berdiam n not talk ape yg korang wat kat ak…n AK x pernh nk tulis kat blog ak ttg keslhn korg..N ak x suke nk g taw kesah buruk korang kat blog ak….now ak x taw nk ckp kat sape.blog ak lh skunk ak nk luah…okey..sometime kite leh baik n org tp kdng2 kite x boleh nk baik n org..sbb2 tertentu…

Ak x kesah korg nk pinjm my stuff but korang mcm pinjak ak sbg kwn sbb nyer..klu nk pinjm brg ak..boleh ajer..tp klu 2 tiga kali..ok..ak x kesah but selama ak berada d clss itu slm 8 buln ni…korang kira lah hari2 korang nk pinjm..ape korang rase???kejap2..”che-are nk pinjm test pad smp 2 tiga org dlm satu mase n bukn setiap mgg sekali tp HARI2.. okey ak leh sabar g..n che-are pinjm TISU…mmg ak sll bawak tisu hari2 untok kesenangn ak tp dh mcm ak ni STOK BARANG…just ak nk g taw korang..ini ayat paling kasar ak guna.tp ak x akn ckp dpn korang…

KORANG X DE DUIT OR X MAMPU KEW NK BELI BARANG KEPERLUAN KORANG HA?KLU TOP UP MAMPU JER KN!

n td kat sek mmg terase gilew ad seseorg ckp kasar nk pinjm but mase tu ak diam jer....ak x nk g taw sape org 2…n mase time ak study mmg ramai yg kacau nk pinjm ni lah nk pinjm tu lah...

LIQUID MMG ARI2 ORG PINJAM smp ak nk guna jer org lain ambik…ak smp bg kwn ak guna dulu baru ak guna…KORANG ADA PAHAM PERASAAN AK…OF COZ KORANG X PAHAM..yeah..korang mest ckp CHE -ARE KN KAYA..semua brg ad.liquid,gam ,test pad.tisu..thanks sbb doakn kn ak kaya…terima kasih sngt2..klu ak dgr lg ayt mcm Tu tok goda ak pinjm barang (liquid,tisu,n lain2) mmg ak rase nk Lempang JER KO LAH….

lps 2 ungkit kat ak "Che-are ad umah besar..new car"…ak ad perasaan jugak..yg kaya my parents n not me lah..selame ni kitaowg hidop susah..dulu umah ak sempit gilew smp mak ak patah kaki..ak xd meja nk belajo sbb umah ak sempit gilew..n ak sakit kulit yg terok wkt tu..ak n keluarga ak mmg byk bersabor wktu tu..skunk dh senang..alhamdulilah ..ak sentiasa bersyukr ap yg ak dpt skunk..sbb dulu mmg ak x dpt ape yg ak nk…n ak x mintk nk ape2 kat my parents..skunk dh snng parents ak yg bg n ak x pakse parents bg ape2 kat ak...tp ak kwn jer n korang x de lah plak ak menunjukkn muka ak yg sombong kn..

yeah kgd2 korang guna kn ak dgn kesenangn ak kn..ye lah che-are x ckp2 ape pown kn..sbb ak jaga perasaan kwn ak...ak x nak pts kwn sbb ni...mmg kesalhn ni kecik gilew..bg ak besar sngt..sblm ni ak x pernh terase tp arini tibe2 ak terase korg wat kat ak..thanks mimi ko paham ak wktu tu...i respect u sbg kwn....yeah di buln pose ni ak maafkn kesalhn korang...n ak halal ap yg korang wat kat ak...lps ni klu korg cam tu jugak ak ttp bersabo n maafkn ak jugk..love u frenz


No comments: