Feb 28, 2010

sambung cite

sambung pks balik
prensentation tu...
ketua kitaowang x dtg coz ad hal
nsb baik lah ad kwn die dah siap semuanyer..
die yg present kn

ari ni pengajar tu g taw cam mane nak
pandai berckp n tamu
jadi hos x leh nak MALU itu yg penting sekali
jada adab,sopan,bertutur dengan elok dengan tamu
nyanyi jugak arini lagu HIJAU DAUN
then die g taw cara berckp dengan baik
nada suara yg betol.cara untuk tegur tamu dengan baik

kesalahn yg selalu ad kat hos ni
x PANDAI BERCaKAP or masih malu,
berpuak2(hos2 dan tamu2) tu yg menyebabkan
tamu ckp hos ni sombong
then hos plak ckp tamu ni sombong

sy pernah g sek kedah ni
xnak ckp arr name sek die
but mmg dengan sejujur nyer hos die mmg kena byk
perubah dari segi ramah mesra n tamu n buat keje cikgu jangan msk
campur dlm pks
biar pelajar yg buat semua keje
cikgu just pantau atau tgk jer apa yg kita wat
ni menyebabkn tamu pikir negatif kat sek tu

dlm pks b.a
kitaowang buat semua keje
n bersatu padu x kesah arr junior
or senior yg penting wat keje lah
biar tamu bayar tapi die puas
klu kita wat cara yang baik
ni dapat menarik sekolah lain untuk dtg sek kite
okey2
salam








No comments:

Post a Comment